Unieke nijlcruise door egypte

Mar 9, 2023 | Zonvakantie, Gezinsreizen, Last minute, Nijlcruise, Totaalpakket

Een Nijlcruise door Egypte is een unieke manier om dit fascinerende land te ontdekken. U zult onderdeel zijn van het dagelijkse leven aan de Nijl, één van de meest mystieke rivieren ter wereld. Tijdens deze reis bezoekt u bijzondere plaatsen zoals Luxor en Aswan en kunt u genieten van vele culturele hoogtepunten, waaronder de graven in de Vallei der Koningen.

Specialist in nijlcruises

Egypte.nl is dé specialist in Nijlcruises en biedt een aantal geweldige cruises aan. Deze reis is perfect te combineren met een verblijf aan de Rode Zee, het paradijs voor duikliefhebbers. Kies voor de perfecte combinatie van cultuur en stranden en boek een populaire Nijlcruise bij Egypte.nl tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook voor andere rondreizen in Egypte kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wilt u meer inspirate over reizen?

Volpension

Aan boord van het schip geniet u van volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner. Drankjes zijn voor eigen rekening, met uitzondering van koffie of thee bij het ontbijt. Hoewel het eten en drinken aan boord rijk en gevarieerd is, wordt u aangeraden geen rauwkost te eten en water uit de kraan te drinken.

Het cruiseschip

De hutten aan boord van het cruiseschip zijn comfortabel ingericht, maar de ruimte is beperkt. Een driepersoonshut is een tweepersoonshut met een extra opklapbed, waardoor de ruimte beperkter is. Ongeacht de locatie van uw hut, zult u altijd een lichte ruis horen van de generatoren en motoren die ook bij stilstand moeten blijven draaien om elektriciteit te leveren. Bovendien zult u een lichte trilling voelen tijdens het varen.

Er zijn een aantal belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden tijdens een Nijlcruise vakantie Egypte. De Nijl is een drukke rivier en tijdens het hoogseizoen kunnen er wel meer dan 200 boten varen. Hierdoor kunnen lange wachttijden ontstaan bij de sluizen. Het is mogelijk dat het programma tijdens uw reis gewijzigd wordt vanwege de drukte, of dat de rederij besluit om een aantal excursies per bus uit te voeren. Uw boot kan ook tegen andere Nijlcruise boten aanmeren en de enige manier om op de kade te komen is via deze boten. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat u dan tijdelijk niet van de boot af kunt, maar wij zorgen er dan natuurlijk altijd voor dat er genoeg te doen is op de boot.